Poseta Udruženju geodeta centralne Srbije

Predsednik Saveza geodeta Srbije dr Mladen Šoškić prisustvovao je redovnoj sednici upravnog odbora Udruženja geodeta centralne Srbije koja je održana 16.12.2022. godine u Kragujevcu. Pored redovnih tačaka sednice, fokus je bio na razmatranju aktuelnih problema geodetske struke i mogućim aktivnostima koje bi doprinele njihovom rešavanju. Članovi upravnog odbora izrazili su zadovoljstvo zbog prisustva predsednika SGS-a i izneli mnogo korisnih predloga u cilju intenzivnije saradnje i delovanja u cilju podizanja ugleda i prepoznatljivosti naše struke.

Udruženje geodeta centralne Srbije, na čelu sa Zoranom Jovanovićem, je jedna od najaktivnijih članica SGS-a i kao takva značajno doprinosi podizanju kapaciteta i ugleda našeg Saveza u celini. Namera predsednika SGS-a je da kroz posete i komunikaciju sa svim regionalnim udruženjima dodatno podstakne članstvo na aktivnije delovanje u korist celokupne struke.
Na kraju sednice predsednik Udruženje geodeta centralne Srbije Zoran Jovanović uručio je plaketu zahvalnosti predsedniku SGS-a.